Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Review: Saffron London 20 Colour Matte Eyeshadow Palette

Αποφάσισα να σας μιλήσω για την φθηνότερη παλέτα που έχω στην κατοχή μου. Είναι η Saffron London Matte Eyeshadow pallete και κοστίζει μόλις 3 ευρώ. Έχει μέσα 20 διαφορετικές αποχρώσεις, 8 με shimmer και 12 matte και δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα.
Αγόρασα αυτή τη παλέτα γιατί έχει καθαρά, έντονα και ασυνήθιστα χρώματα, όπως 2 αποχρώσεις του πράσινου, φούξια, 4 κίτρινα, 3 μπλε από ανοικτό, πιο έντονο και πιο σκούρο αλλά και πιο κλασικά όπως καφέ, άσπρο και ένα μαύρο που είναι απλά κατράμι. 


Όταν την χρησιμοποίησα είδα ότι οι σκιές έχουν κρεμώδει υφή, δεν είναι κρεμώδεις σκιές αλλά είναι τόσο μαλακές σαν κρέμα, απλώνονται εύκολα, έχουν καταπληκτική απόδοση χρώματος και μεγάλη διάρκεια και όλα αυτά χωρίς primer. Oι μεταλλικές σκιές είναι τόσο μεταλλικές όσο χρειάζεται και δεν φαίνονται καθόλου φθηνές ενώ οι ματ σκιές απλά γράφουν τέλεια.


Δεν ξέρω τι άλλο να πω... αν σας αρέσουν τα έντονα χρώματα τότε αυτή είναι η τέλεια παλέτα. Την αγόρασα από το κατάστημα της Lovie και πιστεύω πως έχει και άλλη μια η οποία αν θυμάμαι καλά έχει ακόμα πιο έντονα χρώματα όπως κόκκινο της φωτιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου