Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Sisley περιποίηση προσώπου και η αγενής πωλήτρια!!!

Όταν αγόρασα το Botanical D-tox της Sisley αξίας 168 ευρώ και κάτι ψηλά γράφτηκα και στις ενημερώσεις της εταιρίας ώστε να λαμβάνω ειδοποιήσεις για τις εκπτώσεις και τα καινούργια προϊόντα της Sisley. Κάπως έτσι με πήραν τηλέφωνο για μια δωρεάν περιποίηση προσώπου και τελικά έφτασα στο κατάστημα για να την απολαύσω. 
Να πω πως δεν είχα ξαναδοκιμάσει κανένα άλλο προϊόν από την Sisley, εκτός από το Botanical D-tox που δοκιμάζω αυτό τον καιρό, και έτσι ήμουν πολύ περίεργη αλλά και ανυπόμονη για αυτή την εμπειρία χαλάρωσης που προσέφερε η συγκεκριμένη εταιρία. Επειδή οι τιμές των προϊόντων της είναι πολύ ακριβές σίγουρα ήθελα να τα δοκιμάσω πριν προβώ σε οποιαδήποτε σκέψη αγοράς κάποιας ενυδατικής κτλ.
Ο χώρος ήταν πολύ όμορφος και απλός και η περιποίηση περιελάμβανε καθαρισμό με σαπούνι, λοσιόν, πίλινγκ που άφησε την επιδερμίδα μου πραγματικά πολύ απαλή, δύο μάσκες, serum και ενυδάτωση, όλα ανάλογα με τον δικό μου τύπο δέρματος. 
Όλα τα προϊόντα είναι φυσικά και πραγματικά απόλαυσα την εμπειρία της περιποίησης, αλλά και ότι έκανα διάφορες ερωτήσεις ώστε να καταλήξω πια από αυτά θα μπορούσα να αγοράσω στο μέλλον καθώς και την συζήτηση με την αισθητικό/πωλήτρια για τα προϊόντα που χρησιμοποιώ τώρα.
Στο τέλος η αισθητικός/πωλήτρια με ενημέρωσε για τις τιμές των προϊόντων που με ενδιέφεραν και την ενημέρωσα πως θα καταλήξω αφού δω πρώτα το πως δρουν κατά την διάρκεια της ημέρας. Αυτό το έκανα γιατί πολλές φορές έχω αγοράσει κάτι χωρίς πριν να το δοκιμάσω, κατά την διάρκεια της ημέρας, και τελικά δεν ήταν καλό για μένα. Στην συνέχεια προχώρησα στο υπόλοιπο κατάστημα, που δεν θα αναφέρω γιατί είναι από αυτά που προτιμώ και έχει πάντα καλή εξυπηρέτηση, για να κάνω με την ευκαιρία κάποιες αγορές που ήθελα και εδώ ξεκινάει η ιστορία με την αγενή πωλήτρια.
Όταν με είδε η αισθητικός/πωλήτρια της Sisley να κοιτάζω κάποια άλλα προϊόντα γνωστής και καταξιωμένης εταιρίας ήρθε κοντά μου και άρχισε ένα μονόλογο πως περιποιούμαι λάθος το δέρμα μου με όλα αυτά τα χημικά που βάζω και πως η ενήλικη ακμή που περνάω αυτή την στιγμή δεν θα φύγει ποτέ αν συνεχίσω έτσι. Εγώ χαμογέλασα γιατί ενώ μου ανέβηκε ο αίμα στο κεφάλι δεν ήθελα να κάνω σκηνή γιατί ακριβώς αυτό είναι ένα από τα  καταστήματα που προτιμώ και ήθελα να ξαναπάω και εκείνη έφυγε θιγμένη και θυμωμένη. 
Δεν μπορώ να καταλάβω πως πιστεύει αυτή η γυναίκα ότι θα καταφέρει να μου πουλήσει μια κρέμα που κάνει το λιγότερο 120 ευρώ αν με πληγώσει, προσβάλει, με κάνει να αισθανθώ άβολα, φόβο και τελικά πολύ θυμό. Και πως θα αγοράσω ένα προϊόν της Sisley από την στιγμή που έχω κάνει ήδη την σύνδεση, στο μυαλό μου, πως στο πάγκο της σε κάνουν να αισθάνεσαι άσχημα και εμένα δεν μου αρέσει να πηγαίνω εκεί που με κάνουν να αισθάνομαι άσχημα.
Για να καταλήξω η εμπειρία της περιποίησης προσώπου της Sisley ήταν πραγματικά πολύ ωραία και πολύ ενημερωτική, παρόλο που τελικά η ενυδατική κρέμα μου έβγαλε λιπαρότητα και δεν θα την προτιμήσω, το πίλινγκ που μου έβαλαν θα το σκεφτόμουνα πολύ σοβαρά αν δεν είχε συμβεί αυτό με την αγενή πωλήτρια. 
Αν ποτέ συμβεί κάτι ανάλογο και σε εσάς να θυμάστε πως μόνο εσείς είστε υπεύθυνοι και αρμόδιοι για το πια προϊόντα ταιριάζουν στο δικό σας δέρμα και μην αφήνετε κανέναν που δεν ξέρει πιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σας να σας πιέζει να αγοράσετε κάτι που δεν θα σας βοηθήσει να το λύσετε. 

4 σχόλια:

  1. Μαλλον οχι! εδω η συγκεκριμένη μαλλον δεν γνωριζει και τις βασικη αρχες της ελευθεριας.... αγοραζω, φοραω, χρησιμοποιω κτλ κτλ οτι εγω επιλεγω και θελω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά σιχαίνομαι κι εγώ. Σε αναγκάζουν να νιώθεις και τύψεις χωρίς λόγο! Ολα για τα φράγκα; (καλά, προφανώς και όλα για τα φράγκα, αλλα έχε την σωστή προσέγγιση για να είμαστε και οι δύο ωφελημένοι!) Και ένα άλλο που με ενοχλεί φρικτά είναι να κοιτάζω ένα προϊόν και να με ρωτάνε κάθε τρεις και λίγο "θέλετε βοήθεια;", "να σας δείξω το τάδε;" ΟΧΙ!!!! Αν θέλω βοήθεια θα την ζητήσω απο μόνη μου, δεν είμαι πεντάχρονο που θέλει την μαμά του για να το σκουπίσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ αξιοπιστη εταιρεαι και με προοπτικες και τρομερες συνεργασιες. εγω αγοραζω απο εδω διαφορα προιοντα www.qpharmacy.gr και ειμαι γουλ ικανοποιημενος απο αυτο το φαρμακειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή