Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Review: Botanical D-Tox από την Sisley

Το Botanical D-Tox της Sisley είναι μια νυχτερινή αποτοξινοτική θεραπεία που υπόσχεται ότι θα αναγεννήσει τα κύτταρα σας, θα καταπολεμήσει τα σημάδια κούρασης, θα διεγείρει την φυσική άμυνα του δέρματος ενάντια στο οξειδωτικό στρες και τελικά θα αφήσει την επιδερμίδα φωτεινή και λαμπερή. Όλα αυτά είναι τα αποτελέσματα των φυτικών ενεργών συστατικών που περιέχει όπως είναι το αιθέριο έλαιο μαντζουράνας, λεβάντας, φασκόμηλου, δεντρολίβανου και πάρα πολλά άλλα. Χρησιμοποιείτε κάθε βράδυ, δύο φορές τον χρόνο για τέσσερις εβδομάδες κάθε φορά και η τιμή του αγγίζει τα 190 ευρώ.
Αγοράζοντας αυτή την κρέμα περίμενα να κάνει κάτι σαν ένα μικρό θαύμα στο δέρμα μου, κρίνοντας από την τιμή και από το γεγονός ότι έχει και ένα elle beauty award για το 2014. Η αλήθεια είναι πως στο τέλος των τεσσάρων εβδομάδων το δέρμα μου ήταν λίγο πιο φωτεινό, ξεκούραστο και αφράτο όπως θα έλεγα. Η μυρωδιά της συγκεκριμένης κρέμας είναι πολύ ωραία, μυρίζει σαν λουλούδια ή καλύτερα σαν βότανα, απλώνετε πάρα πολύ εύκολα, από την συσκευασία βγαίνει ακριβώς η ποσότητα που χρειάζεσαι και απορροφάται εύκολα από το δέρμα.
Τώρα αν με ρωτάτε αν άξιζε τα λεφτά της?! Όχι, με 190 ευρώ θα μπορούσα να πάω να κάνω τρεις ενέσιμες μεσοθεραπείες και θα είχα τα ίδια αποτελέσματα πέντε μέρες μετά από την πρώτη φόρα. Και για μία γυναίκα που είναι πάνω από σαράντα χρονών με τις τρεις φορές πιστεύω πως θα έβλεπε μεγάλη διαφορά στο πρόσωπο της. Τώρα θα μου πείτε αυτή η κρέμα είναι πιο φυσική ενώ η μεσοθεραπεία είναι ενέσιμη και λιγότερο φυσική και η απάντηση μου θα ήταν....δεν υπάρχει κανένα προϊόν που να έχω χρησιμοποιήσει, να πουλιέται παγκοσμίως, να αναφέρει ότι είναι φυσικό και να μην έχει μέσα κανένα χημικό. ΚΑΝΕΝΑ!!!!
Ακόμα και η συγκεκριμένη κρέμα, της οποίας το πρώτο συστατικό είναι νερό, που σημαίνει ότι η περισσότερη είναι νερό, και παρόλο που περιέχει πάρα πολλά αιθέρια έλαια, εκχυλίσματα κτλ. θα λέγαμε πως είναι περίπου 75% φυσική. Γιατί για να μπορέσει να έχει την υφή ή το χρώμα που έχει, περιέχει μέσα χημικά όπως συντηρητικά, σιλικόνες, χημικά αντιρυτιδικά και άλλα χημικά ύποπτα ή μη. 
Το ηθικό δίδαγμα του Botanical D-Tox από την Sisley? Θαύματα δεν γίνονται .... ακόμα :-b

2 σχόλια:

  1. μπραβο μαρια!!!!!ετοιμη ημουν να την κανω την καταθεση ......αλλα μαλλον προς ενέσιμη μεσοθεραπεια το βλεπω γιατι ειχα κανει 12 θεραπειες μη ενεσιμες μεσοθεραπειες διχως αποτελεσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δοκιμασε και την μεσοθεραπεια και αν δεν γινει τιποτα τοτε σιγουρα μια κρεμα δεν θα ειναι η λυση σου!

      Διαγραφή