Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Review: NYX, Runway Collection, 07 Versus

Είχα ακούσει τα καλύτερα για τα προϊόντα της NYX και βλέποντας όλες αυτές τις κοπέλες στο youtube να την εκθειάζουν όταν βρέθηκα μπροστά στο stand της NYX στο κατάστημα Douglas στο Βερολίνο αποφάσισα να αγοράσω κάτι. Επέλεξα μία παλέτα από το Runway Collection, την 07 Versus και αυτό γιατί φαντάστηκα ότι με αυτή την παλέτα θα μπορούσα να κάνω 2-3 εκδοχές smokey από ανοικτό μέχρι σκούρο και η αλήθεια είναι πως αυτό το ανοιχτό μωβ με το shimmer με ενθουσίασε όταν το είδα. Τα χρώματα της συγκεκριμένης παλέτας είναι ουδέτερα 5 ματ καθώς και 5 shimmer, έχει μεγάλο καθρέφτη, ελαφριά και λεία συσκευασία. Η τιμή ήταν γύρω στα 10 ευρώ και έτσι δεν το ανάλυσα παραπάνω και την αγόρασα.




 Η απογοήτευση ήρθε από την στιγμή που έβαλα πάνω ένα πινελάκι για να πάρω λίγη σκιά. Βρίσκω την υφή τους πολύ ξερή σαν σκόνη και αυτό κάνει δύσκολο το να πιάσεις αρκετή ποσότητα σκιάς με το πινέλο. Μόλις έβαλα την σκιά στα μάτια μου ήρθε και δεύτερη απογοήτευση, το χρώμα είναι τελείως ξεθωριασμένο, με σχεδόν καθόλου pigments. Πρέπει να βάλεις αρκετές στρώσεις για να πάρει το ματάκι σου λίγο χρωματάκι και όταν πήγα να κάνω blending (ελληνιστή να ανακατέψω) τα χρώματα τότε εξαφανίστηκε η σκιά από τα μάτια μου και ανεξαιρέτως από πια χρώματα και αν χρησιμοποιούσα το αποτέλεσμα ήταν πάντα το ίδιο, άτονο, μουντό και σκούρο καφέ-μωβ. Ακόμα και με primer η απόδοση είναι μέτρια προς τα κάτω. 



Είναι μία παλέτα που δεν προτείνω ούτε με σφαίρες καλύτερα αγοράστε καμιά από την λαϊκή ίσως να σας βγει καλύτερη και σίγουρα πιο φθηνή. Δεν ξέρω αν θα ξαναπάρω κάτι από αυτή την εταιρία, ίσως στο μέλλον δοκιμάσω κάποιο κραγιόν έτσι για να καταλάβω αν πληρώνονται ή όχι όλη αυτή που λένε μόνο θετικά σχόλια για τα προϊόντα της NYX.

2 σχόλια: