Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Που θα φάμε σήμερα? Red Elephant στους Αμπελόκηπους

Σήμερα θα σας μιλήσω για το αγαπημένο μου Ινδικό εστιατόριο το Red Elephant στους Αμπελόκηπους, Λαρίσης 42. Είναι ένα εστιατόριο με καλές τιμές, ωραίες γεύσεις και φιλικό προσωπικό. 
Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω από που να αρχίσω αυτή την κριτική... Λοιπόν αν σας αρέσουν τα καυτερά τότε εδώ θα βρείτε πάρα πολλές επιλογές και προσοχή αν σας ρωτήσουν πόσο καυτερό θέλετε το πιάτο σας και απαντήσετε 100% τότε να ήσαστε προετοιμασμένοι για ένα πιάτο όλο φωτιά. Τα περισσότερα πιάτα περιέχουν μείγματα μπαχαρικών, όπου το κύμινο δεν λείπει σχεδόν σε κανένα από αυτά, και αν οι μερίδες δεν σας φανούν μεγάλες πιστέψτε με είναι πάρα πολύ χορταστικές



Τα πιάτα που προτείνω είναι, για όσους τους αρέσουν τα καυτερά, το αρνί καράϊ (9,00 ευρώ) και, για όσους θέλουν κάτι πιο γλυκό και καθόλου καυτερό, το κοτόπουλο κόρμα (8,00 ευρώ), που είναι μαγειρεμένο σε κρεμώδη σάλτσα από αμύγδαλα και κάσιους. Ότι πιάτο και να παραγγείλετε τρώγεται με ρύζι μπασμάτι που παραγγέλνεται έξτρα και οι επιλογές εδώ είναι αρκετές, ξεκινώντας από το πιο απλό (2,50 ευρώ) μέχρι το πιο σπέσιαλ (6,00 ευρώ). Να μην ξεχάσω τα ναν, 
πίτες ή σε ελεύθερη μετάφραση το Ινδικό ψωμί, εδώ θα σας πρότεινα το ναν με τυρί φέτα (3,00 ευρώ) το οποίο είναι πεντανόστιμο.
Το Red Elephant είναι ένα μικρό μαγαζάκι οπότε καλύτερα να κλείσετε τραπέζι, από την  Παρασκευή μέχρι και τη Κυριακή είναι ανοιχτά και το μεσημέρι. Οι τιμές του είναι αρκετά χαμηλές και κοστίζει περίπου 10 - 15 ευρώ το άτομο. Είναι πολύ κοντά στο σταθμό του μετρό στην Πανόρμου και έτσι δεν χρειάζεται να πάρετε αυτοκίνητο μιας και η στάθμευσή σε αυτή την περιοχή δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η ατμόσφαιρα είναι ζεστή, με πολλά Ινδικά στοιχεία και το προσωπικό πολύ φιλικό. Τέλος όσοι μένετε κοντά μπορείτε να κάνετε και τηλεφωνική παραγγελία και να το παραλάβετε από το κατάστημα.
Συνολική βαθμολογία 9/10.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου