Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Που θα φάμε σήμερα? Ψαράδες στο Π. Φάληρο

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για μένα από το να δοκιμάζω ένα εστιατόριο που μόλις έχει ανοίξει τις πόρτες του, είναι σαν να ανακαλύπτω έναν κρυμμένο θησαυρό πριν από όλους τους άλλους και αυτό συνέβη με το εστιατόριο Ψαράδες, Συνταγματάρχη Ζησιμόπουλου 52 στο Π. Φάληρο.
Όπως καταλαβαίνεται από το όνομα εδώ θα βρείτε ψαράκια σε λογικές τιμές, γύρο στα 20 ευρώ το άτομο.
Λοιπόν ξεκινάω με τα πιάτα που έχω να σας προτείνω. Πανακότα Σολωμού με μαρμελάδα πορτοκάλι (8,50 ευρώ) τα λέει όλα το όνομα, δεν ξέρω πως γίνεται αλλά γίνεται και το αποτέλεσμα είναι απλά ονειρεμένο. Σεβίτσε ψαριού (8,50 ευρώ) δηλαδή φιλετάκια ψαριών κομμένα σε κύβους και μαριναρισμένα ή απλά ένα καταπληκτικό πιάτα. Μους λευκού ταραμά (4,50 ευρώ), Μελιτζανοσαλάτα (4,50 ευρώ) και τηγανητές πατατούλες (2,50 ευρώ) και τα τρία πιάτα πιο σπιτικά δεν γίνονται. Επίσης έχει μια μεγάλη ποικίλα από χταποδάκι, γαρίδες, γαύρο, θράψαλα και άλλα ψαράκια που είναι όλα φρέσκα και καλομαγειρεμένα. Τέλος από γλυκό θα πρότεινα τη Μους Λεμονιού και το Σιμιγδαλένιο Χαλβά με παγωτό.
Η πρόσβαση είναι εύκολη καθώς είναι σε κεντρικό σημείο και για παρκάρισμα υπάρχει ένα κλειστό βενζινάδικο δίπλα από το εστιατόριο που χρησιμοποιείτε σαν πάρκινγκ. Το περιβάλλον είναι πολύ όμορφο και προσεγμένο και το σέρβις πάρα πολύ καλό. 
Για να συνοψίσω αυτό το εστιατόριο έχει μερικά δημιουργικά πιάτα τα οποία είναι πραγματικά καταπληκτικά και τα υπόλοιπα είναι καλομαγειρεμένα και φρέσκα. Η βαθμολογία που του δίνω είναι 8/10 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου