Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Review: They're Real Push-up Liner από την Benefit

Το πρώτο gel liner σε μορφή στυλό είναι εδώ και ονομάζεται They're real push-up liner από την Benefit. Το καινούργιο gel liner pen από την Benefit θα φτάσει στα ράφια στο τέλος του Ιουνίου και η τιμή του θα είναι στην Αμερική στα 24 δολάρια, στην Αγγλία στις 18,50 λίρες και στην Ελλάδα περίπου στα 24 ευρώ. 
Αυτό το eyeliner δεν έχει πινελάκι, ούτε την κλασική μυτούλα των άλλων προϊόντων που κυκλοφορούν στην αγορά αλλά το καινοτόμο και μαλακό Accuflex όπου είναι ΄μια επανάσταση΄στα eyeliner pen, όπως υποστηρίζει η Benefit. Η κορυφή του είναι επίπεδη και μαλακή με αποτέλεσμα να αγκαλιάζει το βλέφαρο και λίγο πιο κάτω έχει μια μικρή καμπύλη όπου βοηθάει στο να σπρώχνει τις βλεφαρίδες στην άκρη ώστε να μπορέσετε να κάνετέ μια άψογη γραμμή όσο πιο κοντά στην ρίζα των βλεφαρίδων σας γίνεται.
Λοιπόν όσες από εσάς δυσκολεύονται με την γραμμή eyeliner αυτό το προϊόν θα σας λύσει τα χέρια γιατί πραγματικά σας οδηγεί ώστε να έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα.
Εγώ στην αρχή το βρήκα λίγο δύσκολο στην εφαρμογή γιατί λόγο της μυωπίας συνήθιζα να τοποθετώ το eyeliner έχοντας και τα δύο μάτια ανοιχτά και κοιτώντας ευθεία ενώ με αυτό το προϊόν χρειάζεται να κλείσετε και να τραβήξετε το μάτι σας ώστε να μπορέσει να γράψει. Υποστηρίζει ότι δεν μουτζουρώνει και το κάνει, ότι είναι αδιάβροχο και θα έλεγα ότι είναι 90% αδιάβροχο. Δύο αρνητικά έχει κατά την γνώμη μου, εκτός από την τιμή, το πρώτο είναι ότι επειδή είναι πολύ στεγνό μερικά σημεία θα πρέπει να τα περάσετε δύο και τρεις φορές και το δεύτερο ότι ακριβώς επειδή είναι πολύ στεγνό πριν από κάθε χρήση θα πρέπει να καθαρίζεται την τρυπούλα από όπου βγαίνει το gel liner για να μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε. 
Αυτό είναι το αποτέλεσμα αν το περάσετε μόνο μία φορά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου