Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Review: Sephora Rouge Infusion Lip Ink, #08 Tangerine

Στις τελευταίες αγορές μου από τα Sephora αγόρασα και δοκίμασα για πρώτη φορά τα Rouge Infusion Lip Ink και η αλήθεια είναι ότι τα βρήκα αρκετά καλά. Το χρώμα που αγόρασα είναι το 08 Tangerine και επέλεξα αυτή την απόχρωση γιατί δίνει ένα φυσικό χρώμα στα χείλη μου.


Λοιπόν λίγα λόγια για το τρόπο χρήσης: μπορείτε να βάλετε έως και τρεις στρώσεις αρκεί να περιμένετε να στεγνώσει η προηγούμενη στρώση πριν βάλετε την επόμενη. 


Με την πρώτη στρώση θα έχετε ένα απαλό αποτέλεσμα, 


με τη δεύτερη στρώση ένα πιο ζουμερό αποτέλεσμα 


και με τη τρίτη στρώση έντονο αποτέλεσμα.

Η δική μου γνώμη είναι ότι το lip ink των Sephora είναι πάρα πολύ καλό. Δεν έχει Parabens, αφήνει τα χείλια απαλά και έχει τόσο ελαφριά φόρμουλα (παρασκευαστεί) που δεν το αισθάνεσαι καθόλου στα χείλια. Κρατάει αρκετές ώρες και γενικά είναι ένα προϊόν που θα πρότεινα ανεπιφύλακτα. 
Δύο συμβουλές που έχω να μοιραστώ μαζί σας είναι να μην το φορέσετε με μολύβι χειλιών, δεν χρειάζεται και θα αλλοιώσει και το χρώμα του lip ink και όταν το βάζετε στα χείλια σας ξεκινήστε την εφαρμογή από το εσωτερικό των χειλιών και πηγαίνετε προς τα έξω και αυτό ώστε να μπορέσετε να απλώσετε το έξτρα προϊόν που υπάρχει στο βουρτσάκι και να μην μαζευτεί στη άκρη των χειλιών σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου