Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Που θα φάμε σήμερα? σπίτι neat eat and cafe στην Φιλοθέη

Αυτή τη φορά θα σας πάω στην Φιλοθέη σε ένα all day cafe restaurant όπως αυτοσυστήνεται αλλά εγώ θα το χαρακτήριζα σαν ένα κομψό εστιατόριο. Το ¨σπίτι neat eat and cafe¨ είναι στην Λεωφ. Καποδιστρίου 42 στη Ν. Φιλοθέη και παρόλο το μέρος που βρίσκεται είναι ένα οικονομικό εστιατόριο, με απλά και εύγευστα πιάτα.

Λοιπόν έχει μεγάλη ποικιλία πιάτων από burgers, πίτσα, μακαρονάδες, φιλέτα και ψάρια. Τα πιάτα που προτείνω είναι για αρχή το μοσχαρίσιο καρπάτσιο με ελαιόλαδο και λεμόνι (7 ευρώ), το σταμναγκάθι με ντομάτα και τυρί (8,50 ευρώ), τώρα από κυρίως την πίτσα με σαλάμι (9,50 ευρώ), το burger από βοδινό κιμά με πατάτες (11 ευρώ), την μοσχαρίσια ταλιάτα (16 ευρώ) και από ψάρια την τσιπούρα ψημένη πάνω σε αλάτι (14,50 ευρώ). Ενώ τα περισσότερα πιάτα σε αυτό το εστιατόριο θα μπορούσα να πω πως τα βρίσκω αρκετά ικανοποιητικά την τελευταία φορά που πήγα δοκίμασα το ριζότο με σπανάκι και κουκουνάρι και την πίτσα με ρόκα και λάδι τρούφας και δεν βρήκα κανένα από τα δύο τόσο νόστιμα όσο τα υπόλοιπα πιάτα που σερβίρει. Τέλος από επιδόρπιο δεν έχω να προτείνω κάτι μιας και κανένα από αυτά που έχω δοκιμάσει δεν αξίζει τις θερμίδες του οπότε και να το παραλείψετε δεν τρέχει. 
Αυτό το εστιατόριο βρίσκετε σε κεντρικό σημείο αλλά μακριά από μετρό, έχει μαρκαδόρο και άπλετο χώρο στα γύρο στενά για παρκάρισμα, η ατμόσφαιρα είναι πολύ ζεστή και η διακόσμηση σαν σε σπίτι, το σέρβις πολύ καλό και η τιμή κατά άτομο 20 - 25 ευρώ. Είναι ανοιχτά από το μεσημέρι και αν είναι να πάτε βράδυ καλύτερα να κάνετε κράτηση.
p.s. δυστυχώς δεν έχω φωτογραφίες γιατί την τελευταία φορά πείναγα πολύ και ξεχάστηκα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου