Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Review: Essence's Soft Touch Mousse Makeup

Αν ένα makeup κοστίζει μόνο 3,99 ευρώ το πιο πιθανό που θα σκεφτεί κάποιος είναι ότι δεν είναι καλό. Όταν όμως αυτό το είναι της Essence υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να αγοραστεί από κάποια από εμάς. Αυτό τουλάχιστον συνέβη σε έμενε και το αποτέλεσμα είναι μια σχέση εμπιστοσύνης.
Το Soft Touch Mousse Makeup της Essence είναι 16 γραμμάρια δηλαδή λιγότερο από άλλα makeup αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σας κρατήσει λιγότερο από άλλα. Έχει αλαφριά κάλυψη παρόλα αυτά εγώ που έχω προβληματικό δέρμα το χρησιμοποιώ μαζί με concealer και έτσι έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έχει πουδρένια υφή, δίνει το απόλυτο ματ αποτέλεσμα που κρατάει για κάποιες ώρες και είναι ιδανικό για λιπαρές μεικτές επιδερμίδες. Μπορεί αν φορεθεί και χωρίς πούδρα, ενώ αν το φορέσετε με κάποιο primer θα διαρκέσει παραπάνω ώρες. Ενώ έχω χρησιμοποιήσει και άλλα makeup που υπόσχονται ματ αποτέλεσμα το Soft Touch Mousse Makeup της Essence δεν είναι τόσο γνωστό γι΄ αυτό του το χαρακτηριστικό παρόλα αυτά πιστεύω πως αυτό είναι και το πιο δυνατό του στοιχείο.
Μια συμβουλή για το τέλος, έχω προσπαθήσει να το απλώσω με τέσσερα διαφορετικά πινέλα για makeup και το αποτέλεσμα ποτέ δεν ήταν τόσο καλό όσο όταν το άπλωνα με τα χέρια επίσης δουλέψτε το με γρήγορες κινήσεις  γιατί στεγνώνει γρήγορα. 

2 σχόλια:

  1. Ωραίο φαίνεται! Δυστυχώς δεν είναι για μένα. Είχα αγοράσει πριν χρόνια ένα της maybelline και δεν καθόταν καθόλου καλά στην αφυδατωμένη μου επιδερμίδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, αν εχεις ξηρη επιδερμιδα δεν νομιζω πως ειναι για σενα

      Διαγραφή